Ga naar inhoud
a232979_web_1440.jpg

Eigen
werkplaats

Dienst naverkoop, onze zorg zodat u zorgeloos kan rijden en genieten van uw wagen.

Modernste apparatuur

Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur zodat we op een efficiënte en kwalitatieve manier het onderhoud en herstellingen van uw wagen kunnen doen.

U kan bij ons een afspraak maken voor een klein of groot onderhoud, kleine of grote herstellingen, bandenwissel, carrosserieschade en zoveel meer.

Twijfelt u over een herstelling of deze bij ons kan uitgevoerd worden, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.


Detailing

Hoe goed je je wagen ook wilt onderhouden, er is geen ontkomen aan slijtage.De toplaag van je lak krijgt het na verloop van tijd zwaar te verduren, wat resulteert in een oneffen oppervlak en een verbleekte look. Zonder een coating is dit onvermijdelijk, maar niet onomkeerbaar. Wij kunnen lakcorrecties in meerdere lagen uitvoeren, waardoor je diepe glans en kleur terugkrijgt. Voeg daar een coating aan toe, en je hebt ongelooflijk diepe, beter dan nieuwe glans en jarenlang gemakkelijk onderhoud.


Dieptereiniging

Omdat niet alleen oppervlakkig vuil voor ongemak zorgt, demonteren we vaak ook de zetels of andere onderdelen van het interieur, zodat we alles tot in de kleinste puntjes kunnen aanpakken. Vlekken, geur en bacteriën maken dankzij een stoom-extractiereiniging geen kans op overleven.


Zo kan u bij ons terecht voor
  • Verwijderen van dierenharen

  • Dieptereinigen van tapijten en zetels

DSC_3026.jpg
DSC_3025.jpg
DSC_3031.jpg
DSC_3009.jpg