Ga naar inhoud
a232979_web_1440.jpg

Leasing of renting

GDCauto is uw ideale partner voor een financiering op maat.

GDCauto is uw ideale partner voor een financiering op maat. Wij bieden flexibele, voordelige financieringsopties die perfect aansluiten bij uw wensen en budget. Vertrouw op GDCauto voor een zorgeloze en op maat gemaakte financieringsoplossing voor uw nieuwe of tweedehandswagen.

Financiële leasing

Financiële leasing is een kredietvorm waarbij de leasingmaatschappij, ook wel de leasemaatschappij genoemd, een nieuwe of tweedehands auto aanschaft en juridisch eigenaar blijft.

Deze auto wordt vervolgens tegen een vastgestelde vergoeding verhuurd aan de leasingnemer. Gedurende de overeengekomen leaseperiode bent u de economische eigenaar van het voertuig.

Financiële Renting

Financiële renting is een huurvorm waarbij de leasingmaatschappij een auto als investering aanschaft en deze vervolgens verhuurt. In dit geval blijft de maatschappij zowel de juridische als economische eigenaar van het voertuig. Als huurder ontvangt u maandelijks een factuur, en aan het einde van de huurperiode kunt u ervoor kiezen om de auto te kopen, waarbij de aankoopoptie hoger is dan bij financiële leasing.

Het is belangrijk te weten dat de auto op naam van de huurder wordt ingeschreven. Hierdoor bent u verantwoordelijk voor de jaarlijkse wegenbelasting, de belasting op inverkeerstelling (BIV), en de autoverzekeringen.

Klassiek krediet

Een autokrediet is een slimme keuze voor de aankoop van uw wagen. Door de lage rentevoet betaalt u minder rente, waardoor uw spaargeld beschikbaar blijft voor andere uitgaven of investeringen. Met vaste maandelijkse betalingen behoudt u eenvoudig het overzicht op uw budget. Kortom, een autokrediet biedt u een voordelige en verantwoorde manier om uw nieuwe auto te financieren.